Back to all vacancies

Sales New Business!

Sales Manager

No translation is available for this vacancy


Sales is een vak apart. Het gaat om de jacht, het vastbijten, het maken en onderhouden van warme relaties en natuurlijk om het sluiten van de deal.
B
innen onze cel houden wij ons liever bezig met awesome OutSystems oplossingen voor bedrijven die hier écht op zitten te wachten.
Die ons nodig hebben.
S
terren in het verkopen van onszelf zijn we niet, daar hebben we jou voor nodig!

Ter introductie: je komt binnen bij één van de leukste (GreatPlaceToWork #2) en innoverende consultancy-clubs binnen Nederland.
Opgedeeld in cellen, zorgen we ervoor dat we de lijnen kort houden, geen gelaagdheid creëren in de organisatie en lekker snel kunnen schakelen.
Zo geven we onze collega's vrijheid én verantwoordelijkheid om eigen succes vorm te geven.

Bij Incentro heb je overkoepelend een sterke branding & marketingmachine draaien, met HubSpot een goed gevuld CRM-systeem en schakel je dagelijks met sales collega’s van andere cellen over nieuwe kansen en uit te bouwen klanten.
Onze cellenstructuur maakt dat je aan de ene kant de slagkracht hebt van een grote organisatie (450+), en aan de andere kant in kleine teams zelf de commerciële toekomst van jouw onderdeel bepaalt.

Het team

het OutSystems team bestaat uit 20+ consultants; wij implementeren, integreren en bouwen de meest gave applicaties voor onze klanten. En kenmerken ons verder door een open en gezellige sfeer, goede samenwerking en de wil om samen te knallen! Als team groeien wij hard en willen wij nog veel harder groeien! Daarom zijn we op zoek iemand die ons helpt bij het scoren van nog veel meer innovatieve projecten! Jij regelt het werk, de rest zorgt ervoor dat het gedaan wordt, kan jij weer lekker verder met de volgende!

Wij zoeken dan ook iemand die boven alles met ons verder wil groeien.

Over jou

Jij weet de weg binnen de wereld van de consultancy & IT-dienstverleners, weet hoe je ons klantenbestand laat groeien. Je weet vooral hoe je deuren in moet trappen en kansen weet te creëren bij nieuwe klanten. Wij hebben dan samen met jou genoeg kwaliteit in het team om die kansen te verzilveren!
Jouw rol binnen het team is dus het laten groeien van onze klanten patch en het halen van de samen gestelde commerciële doelstellingen.

Het riedeltje; "je bent commercieel, communicatief vaardig, etc." blablabla slaan we even over. Dat is inherent aan de functie.

Hoe kun jij je wel onderscheiden?

 • Je bent geen verveelde dozenschuiver met een target, je hebt een doordacht plan op basis waarvan je dagelijks outreaches doet naar potentiële klanten.

 • Je snapt tot op zekere hoogte wat we doen (iets met Low Code),

 • Je praat liever met je klanten dan op kantoor te hangen,

 • Je vindt het wel leuk om af en toe op kantoor te zijn om al je successen te delen,

 • Je bouwt relaties en creëert kansen bij nieuwe opdrachtgevers,

 • Je helpt onze proposities beter te maken door te delen wat je hoort en ziet,

 • Je staat eind 2023 bovenaan in onze wie-heeft-de-meeste-deals-geclosed lijst,

 • Je zorgt voor zoveel mooie opdrachten dat we een gierend probleem creëren met de uitvoering ervan. Dat probleem lost iemand anders wel op.

Een dag in het leven van... 

De auto in met een bak koffie. Even bellen met mijn collega die wel echt snapt hoe het werkt. Is dat stuk al af wat ik in m’n offerte moet zetten? Yes, top, die kan er straks uit, benieuwd wat de klant ervan vindt! Inmiddels aangekomen bij je eerste klant, je gaat hem vandaag vertellen hoe wij zijn problemen gaan oplossen met OutSystems. Daarna weer full focus op nieuwe outreaches om de pijplijn vol met nieuwe opportunities te houden. Einde dag nog even overleg met branding & marketing om te kijken hoe het staat met het aankomende event waar we echt weer flink wat nieuwe klanten moeten kunnen spreken.
Omdat jij je werk goed doet, willen we je daar natuurlijk (goed!) voor belonen:

 • Vertrouwen zetten we op papier --> vast contact bij de start. Daarnaast de mogelijkheid om 32-40u per week te werken;

 • Een salaris tussen de €3500,- & €4500,-. (Zit je lager ((of hoger…)) dan onze indicatie, maar lijkt je dit wel heel tof? Don’t be afraid, let's talk…)

 • Elektrische leaseauto;

 • jaarlijkse winstuitkering, eenmalige tegemoetkoming inrichten thuiswerkplek, maandelijkse onkosten- & sportvergoeding;

 • €2.250,- budget PYOD laptop & gear (elke 4 jaar) en een vrij opleidingsbudget;

 • 27 vakantiedagen, 10 bij te kopen, vrije invulling nationale vakantiedagen;

 • Premievrij-pensioen;

 • Optie om aandelen te kopen (en samen met 150+ andere collega's mede-eigenaar te worden van Incentro);

 • Werkgeluk staat centraal; work anywhere-anyplace-anytime-principe. thuiswerken, workations, borrels, samen skiën, maandelijkse teamuitjes en jaarlijkse evenementen met onze vestigingen Spanje, Kenia & Nederland!

Link met je nieuwe favoriete collega Maarten Huuskes op LinkedIn, solliciteer direct, en/of stuur een mail naar maarten.huuskes@incentro.com. Dan gaan we snel eens babbelen of we inderdaad voor elkaar gemaakt zijn!


Apply now!

Sales