Back to all vacancies

Sales Traineeship

Account managementAutomationRPASalestraineeship

No translation is available for this vacancy

Lekker assertief, niet bang om fouten te maken en vol energie. Herken jij jezelf hierin? Dan pas jij perfect in de rol van Sales Trainee. In deze rol ontwikkel je jezelf tot commercieel talent, maak je deel uit van een jong ambitieus team en kun je veel leren over de nieuwste IT oplossingen. De ideale start van jouw salescarrière.

Jouw carrière bij Incentro

Je komt te werken in het Automation team, een interne start-up binnen Incentro. Daardoor hebben we de voordelen van een volwassen organisatie, maar de dynamiek van een start-up. We groeien snel en dat willen we graag zo houden. Daarom zoeken wij versterking in ons commerciële team om onze propositie verder te verspreiden.

Automatisering is de toekomst. Maar we begrijpen dat jij nog geen expert bent op dit gebied. Geen stress, dat hoeft ook niet. Via training, hands-on ervaringen en coaching leer jij alle skills die je nodig hebt om klanten te enthousiasmeren. Wij vragen geen specifieke ervaringen of skills. Skills kun je leren en ervaring komt vanzelf. Wij zoeken naar de juiste combinatie van persoonlijkheid, ambitie en talent.


Over jou

Met een vlotte babbel en de eagerness om je in techniek te verdiepen kom je gelukkig al een heel eind. Om meer richting te geven in wat wij zoeken:

  • HBO bachelor- of masterdiploma.

  • Je staat open om te je verdiepen in Automation en andere IT oplossingen

  • Ervaring in Sales / New Business Development is een pré

  • Relevante ervaring door stages, bijbanen en extra curriculaire activiteiten is een pré

  • Uitstekende communicatieve vaardigheden

  • Een zelfstandige en ondernemende mindset

  • De wil om in korte tijd veel te leren

  • Vloeiend in Nederland en Engels

Wat we jou bieden

Allereerst bieden we jou natuurlijk een competitief salaris (afhankelijk van jouw ervaring) en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Maar dat is niet het enige wat we bieden; bij Incentro zijn er legendarische borrels, vette teamuitjes en niet te vergeten, onze mindblowing wintersportvakantie! We vinden het normaal om goed voor onszelf te zorgen, daarom staat het Incentro-team voorop. Jouw geluk, ambitie en specialisme staat centraal. Check hier wat Incentro biedt.

Over Incentro

Ons werkveld is continu in ontwikkeling. Dus wij snappen dat jij het belangrijk vindt om jezelf te blijven ontwikkelen. Daar krijg je alle ruimte voor. Jouw ontwikkeling staat bij Incentro voorop. Naast de mogelijkheid om een breed scala aan interne trainingen te volgen, is er ook een onbeperkt opleidingsbudget aanwezig. Samen met jou bekijken we waar je ambities liggen en hoe we je kunnen helpen daar te komen.

Heb je vragen over deze functie? Neem gerust contact op met Max: max.cornel@incentro.com. Zij helpen je graag verder. Ben je al overtuigd? Solliciteer direct, dan gaan we graag meteen me je in gesprek!


Apply now!

Sales & Office