Back to all vacancies

Security Account Executive

Incentro Amsterdam zoekt versterking van haar sales team!

Korte omschrijving

Als Account Executive van het Incentro Security sales-team, heb je een directe impact op de groei van onze vestiging. Onze security propositie is nieuw en daarmee ligt er nog veel voor je open om te bepalen. Een prachtige kans om een mooie mini start-up op te bouwen. Ben jij een ondernemend type en vind je het tof om verantwoordelijk te zijn voor een nieuwe propositie binnen ons bedrijf?

Jouw carrière bij Incentro

Je hebt een grote focus op het acquireren van nieuwe klanten. Dit doe je door door leads en opportunities te creëren en te identificeren. Daarnaast manage je de pijplijn en ontwikkel je in- en outbound activiteiten in samenwerking met de SDR's en het marketingteam. Tot slot ga jij de security propositie uitbouwen met meer technologieën en diensten die aansluiten op de vraag vanuit de markt.

De ideale kandidaat heeft ervaring/een passie voor acquisitie en heeft een digital achtergrond.Over jou

  • Je hebt een HBO/WO diploma;

  • In staat om goede vragen te stellen, te luisteren en te snappen wat jouw (potentiële) klant nodig heeft;

  • 3 tot 5 jaar werkervaring in sales en digital (security kennis is a nice to have);

  • Een commerciële drive, met andere woorden: iemand die commercie ademt!;

  • Ervaring in het ontwikkelen van new business, klantrelaties en pijplijn management;

  • In staat om de huidige security tech stack en diensten strategisch uit te bouwen en de propositie verder te ontwikkelen;

  • Ondernemersgeest.

Wat wij jou bieden?

Allereerst bieden we jou natuurlijk een passend salaris variërend tussen de € 4.000 en €5.000. 

Gezien jouw ervaring en skills staan we zeker open voor een suggestie. Laten we in overleg gaan!

Maar, genoeg over geld, Incentro biedt namelijk meer. We vinden het normaal om goed voor onszelf te zorgen en dat je in een werkomgeving komt waar goede ideeën direct opgepakt (en toegejuicht) worden. Daarnaast organiseren legendarische borrels, teamuitjes, en een onvergetelijke wintersportvakantie!

Jouw geluk staat centraal. Check hier wat Incentro biedt.


Over ons

Met verandering, maken wij onze klanten sterker. Door het creëren van digitale platformen, verbeteren we de klantervaring voor werelds grootste en vetste merken. Het resultaat? Digitale doorbraken. Een combinatie van (big) data, marketing, digital design en de wil om te veranderen heeft ons hier gebracht. Ben jij klaar voor de volgende stap in jouw carrière? Welkom bij Incentro.

Heb je vragen over deze vacature? Voel je vrij om een berichtje, handgeschreven brief of postduif te sturen! Sarah helpt je graag verder: sarah.sangers@incentro.com

Apply now!

Sales & Office