Back to all vacancies

Security Consultant (Start-up)

security

No translation is available for this vacancy

Security Consultant 

Het team van Incentro Digital Experience staat op het punt een nieuw avontuur aan te gaan op het gebied van applicatie security. Dit is een nieuwe start-up waar we ondernemende collega's voor zoeken die met ons mee willen groeien en een succes willen maken van deze nieuwe vestiging.

Heeft OWASP voor jou geen geheimen en kan jij het voor de klant inzichtelijk te maken welke risico's hij loopt, welke strategieën er mogelijk zijn en welke acties daarmee gepaard gaan, zowel technisch, organisatorisch als ook procesmatig? Dan zoeken we jou!

Met jouw ervaring weet je de techniek te implementeren en andere collega’s en klanten te coachen en te ondersteunen.

Jouw carrière bij Incentro

Deze nieuwe vacature bevat een intern en extern element. Intern draag je mee aan het bouwen van een nieuw team op het gebied van applicatie security. Jouw ervaring en kennis zet je in om onze huidige propositie te testen en door te ontwikkelen. Extern laat je bij de klant zien dat security voor jou geen geheimen heeft. Of het nu het mitigeren van DDOS aanvallen betreft of je bent creatief met Bot Management. Natuurlijk heb je ruime kennis van CDN providers zoals Cloudflare en Akamai.


Over jou
Je hebt een passie voor Security en vindt het leuk om met een nieuwe team deze start-up op te bouwen. . We vragen ook nog het volgende aan je:

 • Minimaal 3 jaar werkervaring in de IT;

 • Ervaring als Applicatie Security Consultant

 • Ervaring met programmeren van webapplicaties

 • Goede presentatie vaardigheden

 • Je communiceert open en eerlijk;

 • Je ziet constant waar het beter kan in een omgeving

 • De AppSec trends zijn voor jou geen geheim. Je weet wat er mogelijk is en wat goed met elkaar werkt

 • Een pré: goede analytische vaardigheden.

 • Een pré II: Je hebt ervaring met opzetten van of werken in een SOC

Kennis van - of nieuwsgierigheid naar - de volgende talen en technieken:

 • HTML/CSS

 • Cloudflare

 • Javascript


Wat we jou bieden

Allereerst bieden we jou natuurlijk een passend salaris. Hierbij kan je denken aan een range van 3500-5500 euro. Gezien jouw ervaring en skills staan we zeker open voor een suggestie. Laten we in overleg gaan!

Maar, genoeg over geld, Incentro biedt namelijk meer. We vinden het normaal om goed voor onszelf te zorgen en dat je in een werkomgeving komt waar goede ideeën direct opgepakt (en toegejuicht) worden. Daarnaast organiseren legendarische borrels, teamuitjes, en een onvergetelijke wintersportvakantie!

Jouw geluk staat centraal. Check hier wat Incentro biedt.

Over Incentro

Met verandering, maken wij onze klanten sterker. Door het creëren van digitale platformen, verbeteren we de klantervaring voor werelds grootste en vetste merken. Het resultaat? Digitale doorbraken. Een combinatie van (big) data, marketing, digital design en de wil om te veranderen heeft ons hier gebracht. Ben jij klaar voor de volgende stap in jouw carrière? Welkom bij Incentro.

Heb je vragen over deze vacature? Neem dan contact op met: Cecilia van Halteren - cecilia.vanhalteren@incentro.com - 06-427456808


Apply now!

Infrastructure