Back to all vacancies

Senior Data Engineer

Data Engineering

No translation is available for this vacancy

Ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging?

Wij zijn op zoek naar een senior data engineer, die in staat is zelfstandig te werken en de klant aan de hand mee te nemen. Heb jij de kennis en expertise in huis om te bepalen welke technische oplossingsrichting bij de klant past om relevant te zijn en te blijven, en bezit je de vaardigheden om dit voor zowel de klant als het team in begrijpelijke taal uit te leggen? Schroom je niet om een demonstratie te geven van jouw oplossing om de klant te overtuigen? Dan zoeken we jou!


De perfecte match

In de rol van senior data engineer bij Incentro werk je direct samen met strategen, architecten en een ontwikkelteam. Je bent bekend met Data mesh. Jouw oplossingen zijn innovatief en robuust, en je kan ze goed overbrengen op onze klanten. Je bent communicatief sterk, begrijpt de cloud als de beste en vind het leuk om je kennis op peil te houden. Hierdoor kan je goed de behoeften van de klant bepalen en de klant overtuigen waarom een bepaalde oplossing nodig is. Je maakt POC’s en geeft demonstraties hiervan om je oplossingsrichting kracht bij te zetten.

Gedreven door het succes van onze klanten

Wij zoeken challengers. Collega’s die willen leren en het iedere dag een beetje beter willen doen. Die niet bang zijn om hun visie en ideeën te delen. Dit doen we bij Incentro door middel van kennissessies die vaak een bepaald thema beslaan. Jij durft nieuwe dingen te proberen, omarmt verandering en leert door te doen. Jij wordt er blij van om organisaties vooruit te helpen. Je weet wat zij nodig hebben om digital-first en cloud-native te worden en volgt de technische ontwikkelingen op de voet. Moeilijke gesprekken met de klant en collega’s ga je niet uit te weg. Zelfs niet als dat betekent dat het radicaal anders moet. Je hebt een duidelijke visie over hoe dingen beter kunnen. Met jouw expertise en kennis, neem je de klant aan de hand. De klant staat binnen het team op één: samen streven we naar het beste resultaat.


Maximale groei: als individu, als team en met de klant

Incentro groeit al vijftien jaar aan één stuk. Dat was nooit gelukt zonder ons jarenlange en nauwe partnership met Google Cloud. We kunnen blijven groeien en onze klanten helpen te ontwikkelen, moderniseren en schalen met behulp van de infrastructuur en nieuwste innovaties van Google Cloud. Het versterken van onze klanten is onze main focus, vooral als het gaat om innovatie, efficiëntie en duurzaamheid. De volgende stap: het neerzetten van een geolied proces, krachtige verhalen en hoogwaardige service. Om dit te bereiken willen we onszelf ook versterken, door ons team en haar expertise uit te breiden. Ben jij wie we zoeken?

In het kort, ben jij iemand die...

 • op de hoogte is van ontwikkelingen op het gebied van (cloud) technologie;

 • communicatief sterk is;

 • sterke presentatie skills heeft;

 • de intrinsieke motivatie heeft om klanten vooruit te helpen;

 • helder en duidelijk technologische oplossingen kunt uitleggen, zodat het begrijpelijk is voor de klant;

 • graag met passende innovatieve oplossingen komt, die klanten helpen uitdagingen te overwinnen.


De voordelen als Incentronaut

We bieden een marktconform salaris, afhankelijk van je ervaring. Heb je iets in gedachten op basis van jouw kennis, ervaring en vaardigheden? We staan open voor suggesties, dus laat het ons dan weten. Incentro biedt je daarnaast nog veel meer. Je krijgt o.a. een eigen laptop, mobiliteitsregeling en pensioenregeling. We organiseren legendarische (digitale) borrels, feesten en teamuitjes. Er is zelfs een wintersportvakantie, die je echt niet kunt missen. Wij zorgen graag goed voor onze mensen en daarom staat het team bij Incentro voorop! Jouw geluk is onze focus. Bekijk hier wat Incentro jou allemaal te bieden heeft.


Jouw skills

 • Je beheerst de Nederlandse taal volledig en spreekt ook Engels.

 • Je hebt een technische Bachelor of hoger (HBO/WO) behaald in IT, of vergelijkbare ervaring opgebouwd in de praktijk;

 • Je hebt een relevante cloud certificering of bent bereid die te behalen;

 • Je hebt ervaring met cloud technology (Azure, AWS of Google Cloud). Je gaat werken met Google Cloud;

 • Je bent bekend met of wil je verdiepen in Data mesh principes;

 • Je hebt ervaring met open-source technology, software development en data engineering;

 • Je hebt drie tot vijf jaar ervaring met Java;

 • Je hebt ervaring met Google Dataflow, Apache Beam, Spark, Hadoop of Airflow

 • Je hebt ervaring met Google Pubsub, Kafka of soortgelijk.

 • Kennis over datamanipulatie en -transformatie;

 • Je hebt ervaring met het opzetten en uitdenken van ETL Pipelines.

 • Je hebt kennis van of ervaring met gedistribueerd systemen;

 • Drie tot vijf jaar ervaring in een functie als Data Engineer of een soortgelijke functie.

Apply now!

Data & Strategy