Back to all vacancies

Senior Data Engineer

Data Engineering

No translation is available for this vacancy


Ben jij klaar voor verandering?

Wij zoeken een senior data engineer, die in staat is onze klant aan de hand mee te nemen. Ben jij met jouw kennis en expertise in staat om te bepalen welke technische oplossing de klant nodig heeft om future-proof te worden, om in begrijpelijke taal voor zowel de klant als het development team uit te leggen waarom dit de way-to-go is en om deze technische oplossing te demonstreren om de klant te overtuigen? Dan zoeken we jou!


De perfecte match

In de rol als Senior Data Engineer binnen ‘de cloud afdeling’ van Incentro, werk je direct samen met onze strategen en het engineering team. Je komt met vernieuwende, innovatieve oplossingen voor onze klanten en kunt deze oplossingen in begrijpelijke, heldere taal aan hen uit te leggen. Je bent sociaal en communicatief sterk en begrijpt technologie en cloud door en door. Daardoor ben je in staat om je te verplaatsen in de klant en te bepalen wat hij/zij nodig heeft. Je kunt de klant overtuigen waarom een bepaalde technische oplossing het beste aansluit en uitleggen welke stappen moeten worden gezet om daar te komen. Ook maak je templates, leg je patronen uit, maak je demo’s en voer je POC’s uit, om de klant een goede indruk te geven wat de oplossing inhoudt voordat een project start. Zo komt de klant nooit voor verrassingen te staan. En na de aftrap van het project? Dan zorg jij dat het engineering team weet wat er moet gebeuren.


Gedreven door het succes van onze klanten

Wij zoeken challengers. Collega’s die willen leren en het iedere dag een beetje beter willen doen. Die niet bang zijn om hun visie en ideeën te delen. Jij durft nieuwe dingen te proberen, omarmt verandering en leert door te doen. Jij wordt er blij van om organisaties vooruit te helpen. Je weet wat zij nodig hebben om digital-first te worden en volgt de technische ontwikkelingen op de voet. Moeilijke gesprekken met de klant en collega’s ga je niet uit te weg. Zelfs niet als dat betekent dat het radicaal anders moet. Je hebt een duidelijke visie over hoe dingen beter kunnen. Met jouw expertise en kennis, neem je de klant aan de hand. De klant staat binnen het team op één: samen streven we naar het beste resultaat.


Maximale groei: als individu, als team en met de klant

Incentro groeit al vijftien jaar aan één stuk. Dat was nooit gelukt zonder ons nauwe partnership met Google Cloud. 2021 Was het jaar waarin we een sterke basis hebben neergezet: een basis om nog verder te kunnen groeien in 2022 en onze klanten te helpen ontwikkelen, moderniseren en schalen met behulp van de infrastructuur van Google Cloud. Het versterken van onze klanten is onze main focus, vooral als het gaat om innovatie, efficiëntie en duurzaamheid. De volgende stap: het neerzetten van een geolied proces, krachtige verhalen en hoogwaardige service. Om dit te bereiken willen we onszelf ook versterken, door ons team en haar expertise uit te breiden. Ben jij wie we zoeken?


In het kort, ben jij iemand die...

 • op de hoogte is van ontwikkelingen op het gebied van (cloud) technologie;

 • communicatief sterk is;

 • sterke presentatie skills heeft;

 • de intrinsieke motivatie heeft om klanten vooruit te helpen;

 • helder en duidelijk technologische oplossingen kunt uitleggen, zodat het begrijpelijk is voor de klant;

 • graag met passende innovatieve oplossingen komt, die klanten helpen uitdagingen te overwinnen.

Jouw skills

 • Je hebt een technische Bachelor of hoger (HBO/WO) behaald in IT, of vergelijkbare ervaring opgebouwd in de praktijk;

 • Je hebt een relevante cloud certificering of bent bereid die te behalen;

 • Je hebt ervaring met cloud technology (bij voorkeur met Azure, AWS of Google Cloud). Je gaat werken met Google Cloud;

 • Je hebt ervaring met open-source technology, software development en data engineering;

 • Kennis over datamanipulatie en -transformatie;

 • Je hebt ervaring met het opzetten en uitdenken van complexe ETL, ELT pipelines;

 • Heb kennis/ervaring met gedistribueerd systemen;

 • Je kent programming languages zoals Java en Python;

 • Drie tot vijf jaar ervaring in een functie als Data Engineer of een soortgelijke functie;

 • Ervaring binnen enterprise is een pré;

 • Ervaring met Machine Learning Operations (MLOps) is geen vereiste, maar wel een pré.

De voordelen als Incentronaut

We bieden een marktconform salaris, afhankelijk van je ervaring kun je denken aan een range tussen de 4500-7000 euro per maand.  Heb je iets in gedachten op basis van jouw kennis, ervaring en vaardigheden? We staan open voor suggesties, dus laat het ons dan weten. 

Incentro biedt je daarnaast nog veel meer. Je krijgt o.a. een eigen laptop, mobiliteitsregeling (auto of vergoeding en OV Business card), pensioenregeling etc. We organiseren legendarische (digitale) borrels, feesten en teamuitjes. En wanneer alles weer normaal is, zelfs een wintersportvakantie, die je echt niet kunt missen. Wij zorgen graag goed voor onze mensen en daarom staat het team bij Incentro voorop! Jouw geluk is onze focus. Bekijk hier wat Incentro jou allemaal te bieden heeft.


Geïnteresseerd? Neem contact op!

Stuur ons je motivatie en laat ons weten waarom jij de Data Engineer bent die wij zoeken. Info: Cecilia.vanhalteren@incentro.com

Apply now!

Data & Strategy