Back to all vacancies

Senior Data Engineer (AWS / GCP)

Data Engineering

No translation is available for this vacancy

Senior Data Engineer (AWS / GCP)


Heb jij ruime ervaring met data-pipelines, data processing, opslag, programmeren en voel jij je als een ‘vogel in de lucht’ in de cloud. Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Versterk dan ons data engineering team!

Jouw carrière bij Incentro

Als senior data engineer is het jouw taak om data grijpbaar en bruikbaar te maken voor projecten bij onze klanten. Dit doe je door verschillende bronnen te combineren. Integratie tussen SQL en Nosql bronnen gaat je gemakkelijk af, ook het transformeren van data is voor jou een cloud kunstje. Dit doe je namelijk graag op bekende cloud platformen zoals AWS en GCP.

Je komt direct terecht in ons gemotiveerde en zelfsturende team. Pak vooral één of meerdere operationele taken op als je daar behoefte aan hebt. Je krijgt de mogelijkheid om veel te leren van ons en wij uiteraard ook van jou. Als senior data engineer zul je de lead pakken in het sparren met klanten en collega’s over data vraagstukken en zul je nieuwe toepassingen bedenken. Een uitdaging? Jazeker!

Over jou

  • Een HBO/WO diploma, bij voorkeur IT-gerelateerd;

  • 6+ jaar werkervaring in een soortgelijke functie;

  • Je hebt aantoonbare kennis van en ervaring met (big) data projecten

  • Python en SQL hebben geen geheimen voor jou;

  • Je kunt uitleggen wanneer je voor een NoSQL of SQL-database moet kiezen;

  • Je hebt aantoonbare ervaring met Cloud omgevingen als Azure, AWS en/of GCP, met name de data & analytics modules;

  • Je hebt ervaring met programmeertalen als python en/of R en/of Java;

  • Ervaring met de tech lead rol pakken in een project en het delen van kennis met collega’s

  • Je vind het leuk laatste ontwikkelingen bij te houden en hiermee te experimenteren

  • Nederlandse en Engelse communicatie skills.

Wat we jou bieden

Allereerst bieden we jou natuurlijk een passend salaris aan . Afhankelijk van je ervaring kan je denken tussen de 4500-7000 euro.

Maar geld is niet het enige wat we bieden, bij Incentro zijn er legendarische borrels, vette teamuitjes en niet te vergeten, onze mind blowing wintersportvakantie! We vinden het normaal om goed voor onszelf te zorgen, daarom staat het Incentro-team voorop. Jouw geluk staat centraal. Secundaire arbeidsvoorwaarden: Check hier wat Incentro biedt.

Over Incentro

Met verandering, maken wij onze klanten sterker. Door het creëren van digitale platformen, verbeteren we de klantervaring voor werelds grootste en vetste merken. Het resultaat? Digitale doorbraken. Een combinatie van (big) data, marketing, digital design en de wil om te veranderen heeft ons hier gebracht. Ben jij klaar voor de volgende stap in jouw carrière? Welkom bij Incentro.

Heb je vragen over deze vacature? 

Neem dan contact op met onze recruiter Cecilia van Halteren, 06-42745808 / cecilia.vanhalteren@incentro.comApply now!

Data & Analytics