Back to all vacancies

Senior Process Automation Consultant

AutomationIntegration

No translation is available for this vacancy

Senior Process Automation Consultant

Voor een nieuwe start-up binnen Incentro zijn we op zoek naar een gemotiveerde senior Process Automation Consultant die met ons het Camunda avontuur aan wil gaan. Camunda is een snel groeiende speler op de Process Automation markt. IT projecten en het ontwikkelen van Integraties zijn voor jou geen onbekend terrein meer. Je wilt graag meehelpen het Camunda team van Incentro op de kaart te zetten en zorgen dat we de beste oplossingen voor onze klanten kunnen leveren.

We zijn net partner geworden van Camunda, dus er is alle ruimte voor jouw ideeën, inzichten en mogelijkheid om met het nieuwe team, een succesvolle vestiging te maken.

Heb jij nog geen ervaring met Camunda? Geen probleem, je begint de eerste weken met een Camunda traineeship, samen met al je andere nieuwe collega's.

Jouw carrière bij Incentro

Je komt te werken in het Camunda team. Dit is een start-up binnen Incentro DIS. Daardoor hebben we alle voordelen van een volwassen organisatie, met de dynamiek van een start-up. We zoeken mensen die impact willen maken. Naast dat je je graag met vraagstukken voor onze klanten bezighoudt bemoei je je ook met het team, neem je de medioren en junioren mee in hun groeipad. Daarnaast heb je alle ruimte om jezelf te ontwikkelen. Heb je zelf ideeën voor verbeteringen, voor nieuwe features of nieuwe concepten? Hou ze niet voor je, want vanuit onze klanten en Incentro worden initiatieven juist gewaardeerd.

Als Camunda consultant ontwikkel je de beste process automation platforms voor de klant. Samen met je team, bedenk en creëer je oplossingen op maat. Onze projecten zijn gericht op de core business van onze klanten, daardoor moet je in staat zijn goed te kunnen schakelen met de business en gemakkelijk te kunnen bewegen binnen verschillende lagen van een organisatie. Aangezien jij zelfstandig en ambitieus bent, bedenk je voor jezelf een ontwikkelplan waarvoor Incentro jou alle mogelijkheden biedt.


Over jou

Met een goed gevoel voor business en techniek kom je gelukkig al een heel eind. Om meer richting te geven in wat wij zoeken:

 • 4+ jaar werkervaring in integratie technologie zoals Apache Camel, Mulesoft, Boomi, Tipco. Ervaring met Camunda is een pré

 • HBO bachelor- of Masterdiploma. Een opleiding met de focus op business en/of IT is een pré (Bijv. Bedrijfskunde, Technische Bedrijfskunde of Informatie Management)

 • Je staat open voor nieuwe innovatieve manieren om oplossingen te maken

 • Je hebt een passie om complexe business / IT problemen op te lossen

 • Je bent in staat "het grotere plaatje" te zien als het om oplossingen gaat

 • Uitstekende communicatieve vaardigheden in Nederlands en Engels

 • Een zelfstandige en ondernemende mindset

 • De wil om in korte tijd veel te leren

 • Je kent de agile-methode en hebt ervaring met scrum

Kennis van - of nieuwsgierigheid naar - de volgende technieken:

 • BPMN/DMN

 • Microservices

 • Apache Camel

 • Java en Spring (Boot)

 • API’s

 • Databases

 • Docker en Kubernetes

 • DevOps


Wat we jou bieden

Allereerst bieden we jou natuurlijk een uitstekend basis salaris aan. Afhankelijk van je ervaring kan je denken aan 4500-7000 euro. Had je een ander salaris in gedachte, gezien jouw ervaring? Name it! En dan kijken wij wat we kunnen doen. Hier horen ook nog andere voorwaarden bij zoals een elektrische leaseauto, laptop naar keuze en winstuitkering. Voor meer informatie, zie ons handboek: https://handboek.incentro.com

 Maar nog veel belangrijker, bij Incentro zijn er legendarische borrels, vette teamuitjes en niet te vergeten, onze mind blowing wintersportvakantie! We vinden het normaal om goed voor onszelf te zorgen, daarom staat het Incentro-team voorop. Jouw geluk, ambitie en specialisme staat centraal. Check hier alles wat Incentro biedt

Over Incentro

Met verandering, maken wij onze klanten sterker. Door het creëren van digitale platformen, verbeteren we de klantervaring voor werelds grootste en vetste merken. Het resultaat? Digitale doorbraken. Een combinatie van (big) data, marketing, digital design en de wil om te veranderen heeft ons hier gebracht. Ben jij klaar voor de volgende stap in jouw carrière? Welkom bij Incentro.

Heb je vragen over deze vacature? Neem dan contact op met onze recruiter, Cecilia van Halteren -cecilia.vanhalteren@incentro.com


Apply now!

Automation