Back to all vacancies

Service Designer

Design ThinkingDxTwoUX Design

No translation is available for this vacancy

Jouw rol als Service Designer bij Incentro

Als Service Designer bij Incentro ontwerp en ontwikkel je nieuwe diensten voor de e-commerce platformen van onze klanten. Jij weet precies wat de eindgebruiker wil en kan dit vertalen naar nieuwe digitale services met een hoge WOW-factor.

Jouw kracht is om oplossingen te maken die zorgen voor ongeëvenaarde ervaringen bij de eindgebruikers en waarde creëren voor onze klanten. Je combineert menselijke, zakelijke en technologische perspectieven en luistert echt naar de klant. Je bent bekend met contextueel gebruikersonderzoek, het in kaart brengen van gebruikerservaringen en Customer Journey. Maar ook met het leiden van co-creatie workshops, het genereren van ideeën, prototyping en het ontwerpen van service oplossingen (om er maar een paar te noemen).

Je hebt je eigen klant-/projectverantwoordelijkheden en je werkt samen met andere creatieve teamleden zoals UX/UI designers, researchers en developers om projecten op te leveren. Je hebt een natuurlijk vermogen om de criteria van een goed service ontwerp te verwoorden en constructieve feedback te geven aan collega's. Je achtergrond kan variëren van design, business of techniek.

Bij Incentro wordt je gerespecteerd en gewaardeerd om je eigen expertise, maar we stimuleren ook T-shaped vakmanschap binnen de Incentro design-community; Een gepassioneerd en gedreven team van meer dan 15 designers met allen een eigen expertise. Samenwerken, inspireren en groei staan bij ons centraal. We zijn een open community waar veel werk wordt gedeeld, we elkaar verder helpen waar nodig, en ieders toegevoegde waarde koesteren.


Over jou 🤚🏿🤚🏾🤚🏽🤚🏼🤚🏻 🌈

Sta jij graag in de schoenen van de eindgebruiker? Dan kom je bij Incentro al een heel eind als Service Designer. Wat we nog meer van jou verwachten?


  • Een opleiding op HBO- of WO-niveau en hebt 2-3 jaar relevante werkervaring als Service Designer.

  • Je ontwerpt digitale diensten, van gebruikersonderzoek tot implementatie.

  • Je faciliteert innovatietrajecten en je organiseert en begeleidt workshops met stakeholders.

  • Je volgt de ontwikkelingen in je vakgebied en je inspireert klant en collega.

  • Ervaring met consultancy en/of het werken met meerdere stakeholder tegelijkertijd

  • Je staat graag voor de groep en brengt je enthousiasme voor het vak over.

  • Je kan je zowel Nederlands als Engelstalig verstaanbaar maken op werkniveau

Wat we jou bieden

Allereerst bieden we jou natuurlijk een passend salaris van €3.000 - €4.000. Gezien jouw ervaring en skills staan we ook zeker open voor een suggestie. Dus heb je al iets in gedachten? Laat het ons weten.

Maar, genoeg over geld, Incentro biedt namelijk meer. Bij Incentro vinden wij jouw persoonlijke groei belangrijk, daarom investeert Incentro in jou! Je kiest dan ook zelf hoe en wat je wil ontwikkelen, daarbij staat ook ondernemerschap bij ons hoog in het vaandel. Heb je een goed idee? Pak het op en ga ermee aan de slag! Natuurlijk moet er ook ontspannen worden op den duur, we organiseren daarom borrels, teamuitjes en een onvergetelijke wintersportvakantie! We vinden het normaal om goed voor onszelf te zorgen, daarom staat het Incentro-team voorop. Jouw geluk en groei staat centraal. Check op careers.incentro.com enkele arbeidsvoorwaarden.

Over ons 🧡

Met verandering, maken wij onze klanten sterker. Door het creëren van digitale platforms, verbeteren we de klantervaring voor ‘s werelds grootste merken. Het resultaat? Digitale doorbraken. Een combinatie van (big) data, user-research, marketing, digital design en de wil om te veranderen heeft ons hier gebracht. Ben jij klaar voor de volgende stap in jouw carrière? Welkom bij Incentro.

Start jouw carrière 🚀

Heb je vragen over deze vacature? Schroom niet en bel ons even op. We helpen je graag verder.


Apply now!

Design & Strategy