Back to all vacancies

Stagiair marketeer

Business AccelerationDutch is requiredlowcodemarketingstage

No translation is available for this vacancy

Dit is jouw kans om onderdeel te worden van iets moois! ā€˜Letā€™s embrace changeā€™.Ā 

Bij Incentro zijn we op zoek naar een gemotiveerde online marketing stagiair. Je bent creatief, hebt veel doorzettingsvermogen en bent goed in staat om zelfstandig te werken.Ā šŸ˜€

Over jou

Met passie en enthousiasme kom je al erg ver bij Incentro. Naast een gezonde hoeveelheid positiviteit en energie vragen we het volgende van je:

  • volgt een HBO of WO opleiding in (online) marketing, communicatie of journalistiek

  • je werk gestructureerd en je bent proactief, zodat je je collegaā€™s, klanten en partners motiveert

  • Je creĆ«ert boeiende teksten, concepten en campagnes voor al onze kanalen;

  • Je weet een idee om te zetten tot een resultaat;

  • Je bent ā€˜connectedā€™ met het digitale tijdperk.


Jouw stage bij Incentro

Als online marketing stagiair ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren en (deels) opstellen van de (online) marketing strategie van Incentro Business AccelerationĀ Wij creĆ«ren toffe digitale oplossingen voor klantenĀ klanten als HelloFresh, PostNL en The Greenery.

Samen met collegaā€™s van de sales afdeling zal jij klantcases gaan uitwerken, nieuwe initiatieven opstarten om ons werk zichtbaar te maken voor potentiĆ«le klanten. Denk hierbij aan het schrijven van content samen met onze consultants, het bedenken van nieuwe campagnes en marketingkanalen.

Incentro staat bekend om autonomie, zelfstandigheid en pro-activiteit. IdeeĆ«n worden altijd op prijs gesteld, waarbij de voorkeur uitgaat naar goede, en je zult alle ruimte krijgen om nieuwe initiatieven op te starten. Mits je ons motto kunt aanhouden: ā€˜Denk na!

Wat wij jou bieden

Allereerst bieden we je natuurlijk een stagevergoeding. Maar, Incentro biedt meer dan een vergoeding. Je zult samenwerken met een legendarisch team en kan dus genieten van onze magische borrels, evenementen. We vinden het normaal om goed voor onszelf te zorgen, daarom staat het Incentro-team voorop. Jouw geluk staat centraal bij Incentro.

Dit hebben we wederom bewezen tijdens de Great Place To Work Awards

(https://www.greatplacetowork.nl/workplace/item/1929/Incentro)


Over Ons

Met verandering, maken wij onze klanten sterker. Door het creĆ«ren van digitale platformen, verbeteren we de klantervaring voor werelds grootste en vetste merken. Het resultaat? Digitale doorbraken. Een combinatie van (big) data, marketing, digital design en de wil om te veranderen heeft ons hier gebracht. Ben jij klaar voor de volgende stap in jouw carriĆØre? Welkom bij Incentro.


Heb je vragen over deze vacature? Voel je vrij om een berichtje, handgeschreven brief of postduif te sturen. Of gewoon een belletje of appje naar Bas (+31652889842) mag ook wel. Postduif is wel leuker.

Heb je vragen over deze vacature? Voel je vrij om een berichtje, handgeschreven brief of postduif te sturen āœ‰ļø We helpen je graag verder.

Apply now!

Marketing & Branding