Back to all vacancies

Technical Business Analyst

agileDxOne

No translation is available for this vacancy

Staat bij jou het verbinden van wens en oplossing altijd voorop? Sta je bekend als analytisch, nieuwsgierig en doelgericht? Heb jij ervaring als strategisch sparringpartner, waarbij je continu op zoek bent naar verbeteringen en ben jij in staat om deze verbeteringen van idee te vertalen naar concept, functionaliteit en zelfs user stories? Tof, dan hebben we een vette job voor je!

Jouw rol als Technical Business Analyst bij Incentro

Door goed te inventariseren en analyseren, zorg jij ervoor dat de klantvraag glashelder is, waardoor jij de klant uitstekend kunt adviseren en begeleiden bij het project. Je bent de missing link tussen business wensen en het daadwerkelijk ontwikkelen hiervan! Je strooit graag met termen als conversie optimalisatie, API’s, architectuur keuzes, functionaliteiten, user cases, concepting, integraties en roadmaps. Het is van belang dat je zowel de taal van de business als de techniek snapt, maar ook goed in staat bent om processen te stroomlijnen op basis van je analytische skills. Je spart met de product owner, de scrum master, projectmanager en je technische collega’s om je ideeën om te zetten in items op de product backlog. Daarnaast teken je de plek van de technische oplossing moeiteloos uit in de huidige omgeving van de klant en adviseert over de diverse fasen van het project. Je gaat workshops organiseren voor het ophalen van de requirements bij eindgebruikers, procesflows maken voor het uitwerken van processen en acceptatiecriteria achterhalen en uitwerken. Je kent de voordelen en nadelen van de eventuele keuzes en neemt de klant mee in de mogelijkheden.

Over jou 🤚🏿🤚🏾🤚🏽🤚🏼🤚🏻 🌈

Ben jij de brug tussen mens en techniek? Dan kom je bij Incentro al een heel eind als Technical Business Analyst. Wat we nog meer van jou verwachten?


  • Een afgeronde HBO/WO opleiding;

  • 3+ jaar relevante werkervaring

  • Ervaring binnen de IT consultancy;

  • Je hebt ervaring met werken binnen een Agile Scrum Team;

  • Je bent analytisch en innovatief in je oplossingen;

  • Je hebt ervaring als strategisch sparringpartner;

  • Nederlands en Engels spreek je vloeiend

Wat we jou bieden

Allereerst bieden we jou natuurlijk een passend salaris van €3.000 - €5.000. Gezien jouw ervaring en skills staan we ook zeker open voor een suggestie. Dus heb je al iets in gedachten? Laat het ons weten.

Maar, genoeg over geld, Incentro biedt namelijk meer. Bij Incentro vinden wij jouw persoonlijke groei belangrijk, daarom investeert Incentro in jou! Je kiest dan ook zelf hoe en wat je wil ontwikkelen, daarbij staat ook ondernemerschap bij ons hoog in het vaandel. Heb je een goed idee? Pak het op en ga ermee aan de slag! Natuurlijk moet er ook ontspannen worden op den duur, we organiseren daarom (corona-proof) borrels, teamuitjes en een onvergetelijke wintersportvakantie! We vinden het normaal om goed voor onszelf te zorgen, daarom staat het Incentro-team voorop. Jouw geluk en groei staat centraal. Check op careers.incentro.com enkele arbeidsvoorwaarden.

Over ons 🧡

Met verandering, maken wij onze klanten sterker. Door het creëren van digitale platforms, verbeteren we de klantervaring voor ‘s werelds grootste merken. Het resultaat? Digitale doorbraken. Een combinatie van (big) data, user-research, marketing, digital design en de wil om te veranderen heeft ons hier gebracht. Ben jij klaar voor de volgende stap in jouw carrière? Welkom bij Incentro.

Start jouw carrière 🚀

Heb je vragen over deze vacature? Schroom niet en bel ons even op. We helpen je graag verder.


Apply now!

Agile and project management