Back to all vacancies

Traineeship jr. Low Code Developer

incentroLow CodethinkwiseTraineeshipUtrecht

No translation is available for this vacancy

Traineeship Junior Low Code Developer

Voor een nieuwe low code start-up binnen Incentro zijn we op zoek naar junior low code collega’s die met ons het Thinkwise avontuur willen aangaan. Thinkwise is de snelst groeiende, Nederlandse, speler op de low code markt.

We zijn net partner geworden van Thinkwise, dus er is alle ruimte voor jouw ideeën, inzichten en mogelijkheid om met het nieuwe team, een succesvolle vestiging te maken.

Heb jij wel al enige low code ervaring maar nog niet met Thinkwise? Geen probleem, je begint de eerste weken met een Thinkwise traineeship, samen met al je andere nieuwe collega's.

Jouw carrière bij Incentro

Het Thinkwise team is een interne start-up binnen Incentro Digital Information Services. Daardoor hebben we alle voordelen van een volwassen organisatie maar de dynamiek van een start-up. We zoeken mensen die impact willen maken. Je denkt graag mee met vraagstukken voor onze klanten en wil het elke dag beter doen. Als Thinkwise consultant bouw jij de beste core applicaties voor de klant. Samen met je team, bedenk en creëer je oplossingen op maat. Onze projecten zijn gericht op de core business van onze klanten en daardoor moet je in staat zijn goed te kunnen schakelen met de business. Aangezien jij zelfstandig en ambitieus bent, bedenk je voor jezelf een ontwikkelplan waarvoor Incentro jou alle mogelijkheden biedt.

Over jou

Met een goed gevoel voor business en techniek kom je gelukkig al een heel eind. Om meer richting te geven in wat wij zoeken:


0 tot 2 jaar werkervaring met low code + HBO bachelor- of Masterdiploma. Een opleiding met de focus op business en/of IT is een pré.


 • Je hebt de ambitie om met nieuwe innovatieve manieren oplossingen te maken

 • Je kan niet wachten om complexe business / IT problemen op te lossen

 • Ervaring in programmeren is een pré

 • Ervaring met databases is een pré

 • Relevante ervaring door stages, bijbanen en extra curriculaire activiteiten.

 • Uitstekende communicatieve vaardigheden in Nederlands en Engels

 • Een zelfstandige en ondernemende mindset

 • De wil om in korte tijd veel te leren

Kennis van - of nieuwsgierigheid naar - de volgende technieken:

 • Modelling

 • SQL

 • Javascript


Wat we jou bieden

We beginnen je carrière bij Incentro met een Thinkwise Traineeship. Daarnaast bieden wij jou natuurlijk een goed salaris (afhankelijk van jouw ervaring) en goede secundaire arbeidsvoorwaarden (auto, winstdeling, mogelijkheid om aandelen te kopen, telefoon, laptop etc). Maar dat is niet het enige wat we bieden; bij Incentro zijn er legendarische borrels, vette teamuitjes en niet te vergeten, onze mind blowing wintersportvakantie! We vinden het normaal om goed voor onszelf te zorgen, daarom staat het Incentro-team voorop. Jouw geluk, ambitie en specialisme staat centraal. Check hier alles wat Incentro biedt

Over Incentro

Met verandering, maken wij onze klanten sterker. Door het creëren van digitale platformen, verbeteren we de klantervaring voor werelds grootste en vetste merken. Het resultaat? Digitale doorbraken. Een combinatie van (big) data, marketing, digital design en de wil om te veranderen heeft ons hier gebracht. Ben jij klaar voor de volgende stap in jouw carrière? Welkom bij Incentro.

Heb je vragen over deze vacature? Neem dan contact op met onze recruiter, Cecilia van Halteren 0642745808 of stuur een mail naar cecilia.vanhalteren@incentro.comApply now!

Digital Information Services (DIS)