Back to all vacancies

Traineeship Test Consultant

Digital CommerceTestingtraineeship

No translation is available for this vacancy

Als trainee test consultant begin je met het testen van onze top notch e-commerce oplossingen. Je leert omgaan met testdata, acceptatiecriteria en het zoeken naar de balans tussen de wensen van de klant bewaken en onze dev’s helpen kwaliteit te leveren.

Op termijn ga je leren om test gedreven te werken. Dat betekent dat jij in de driver’s seat komt te zitten in het opleveren van de projecten voor onze klanten. Geautomatiseerd testen zal dan een belangrijk onderdeel worden van je werk.

Uiteindelijk groei je door naar volledige test consultant en bespreek je met de klant welke integratiestrategie er gebruikt gaan worden om projecten met meerdere vendors op 1 lijn te krijgen.

Je bent gepassioneerd om samen met het team en de klant doelen te behalen en jezelf te ontwikkelen gaandeweg het proces. Dit proberen we voor elkaar te krijgen door een gedegen pad uit te stippelen met een mentor die je kan laten doorgroeien naar het volgende niveau, zowel op soft- als op hard skills. Als je de ambitie hebt om jezelf te ontwikkelen tot ervaren consultant, dan willen wij jou ontmoeten. Kan je niet wachten om te weten of we een match zijn? Lees verder!


Over jou

Als jij gemotiveerd bent, graag bouwt én een passie voor tech hebt, dan is de kans zeer groot dat wij een match zijn. Check hier wat er nog meer op onze wensenlijst staat:


  • Een HBO diploma of hoger, of een bewezen track-record.

  • Je vind het leuk om dingen te bouwen, of dat nu verhalen schrijven is, of breien, meubels bouwen, of in het amateurtheater bezig bent.

  • Eigenschappen: energiek, een growth mindset, en leergierig;

  • Goed in Engels zowel in spraak als geschrift;

  • Je spreek vloeiend Nederlands (vereiste).


We begrijpen dat niemand perfect is, dat hoort er bij, dus mocht je net niet alles kunnen afstrepen in bovenstaand lijstje, dan horen we alsnog graag van je!

Jouw carrière bij Incentro

Bij Incentro zijn we toegewijd aan zowel het verbeteren van producten als ook onszelf. Jouw ontwikkeling zal gefocust zijn op je hard- en soft skills. Dit is zeer persoonlijk ingericht, omdat niet iedere werknemer hetzelfde is. Beslis zelf hoe ver je jezelf wilt pushen en Incentro zal je ondersteunen (natuurlijk wel met een gezonde werk-privé balans).. Voor Incentro is het belangrijkste dat het goed gaat met onze mensen.

Je krijgt de kans om jezelf te ontwikkelen op elk niveau, aangezien je nooit klaar bent met leren. Als Incentronaut heb je toegang tot trainingen, workshops en conferenties. We geloven ook dat je veel leert van elkaar, daarom werk je bij Incentro ook vaak samen aan projecten in een multidisciplinaire samenstelling. Bij Incentro zul je dan ook met veel getalenteerde mensen werken.

Wat bieden wij jou:

Allereerst een salaris van €2.300 (exclusief vakantiegeld en winstuitkering), een leaseauto naar keuze of een mobiliteitsbudget met NS Business card. Bij Incentro staat autonomie hoog in het vaandel, dus heb je suggesties gebaseerd op je skills of ervaringen? Laat het ons weten!

Genoeg over geld, Incentro heeft nog veel meer te bieden, zo organiseren we legendarische borrels, feesten en teamuitjes! Elk jaar is er ook een onvergetelijke wintersport. Dit is slechts het topje van de ijsberg. Bij Incentro focussen wij ons op Happiness, check onze speciale pagina met alle toffe voordelen.

Over Incentro

Met verandering maken wij onze klanten sterker. Met het creëren van digitale platforms verbeteren wij de beleving van de gebruiker van de grootste merken in de wereld. Het resultaat? Digitale doorbraken; een combinatie van (big) data, marketing, design, de laatste technologieën en de wil om te veranderen heeft ons tot dit punt geleid.

Heb je vragen over deze vacature? Aarzel dan niet en neem contact op met Julian:

julian.devries@incentro.com

*Acquisitie aan de hand van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Apply now!

Agile and project management