Back to all vacancies

Web Analist

ContentSquareDxTwoGoogle Analytics

No translation is available for this vacancy

Jouw rol als Web Analist bij Incentro

Krijg jij energie van kwantitatief (en kwalitatief) onderzoek doen? Data interpreteren en de klant meenemen in jouw adviezen? Dan heeft Incentro de uitdaging voor jou!

Bij Incentro krijg jij de kans om bestaande (e-commerce) platformen te optimaliseren door middel van data-driven advies. Samen met onze partners Google & ContentSquare ga jij aan de slag om de huidige klantervaring in kaart te brengen door middel van data. Dit doe je door de data op een intuïtieve manier te visualiseren en dashboards samen te stellen.

Daarnaast ga je samen met het UX research team aan de slag om de wants en needs van de eindgebruiker op te halen. Binnen het team ben jij de go-to als het gaat om inzichten van de eindgebruiker. Je werkt als consultant bij de klant en bent een teamplayer met overtuigingskracht: Je bent in staat om de data te vertalen in actiepunten en kunt dit data-driven advies goed communiceren naar stakeholders, engineers en designers. Jij geeft data-driven advies voor de strategie van de klant.

Bij Incentro maak je ook deel uit van een hechte community. Als onderdeel hiervan deel je jouw kennis en inzichten met de rest om van elkaar te kunnen leren. Daarnaast coach je de junioren en challenge de seniors.


Over jou 🤚🏿🤚🏾🤚🏽🤚🏼🤚🏻 🌈

Weet jij echt wat de eindgebruiker wilt? Dan kom je bij Incentro al een heel eind als Web Analist. Wat we nog meer van jou verwachten?


  • 3+ jaar ervaring binnen een data analist rol;

  • Een relevante afgeronde HBO/WO opleiding;

  • Je bent in staat de data kant begrijpbaar te maken voor de klant;

  • Kennis van BI tooling;

  • Ervaring met Google Analytics

  • Een sterke interesse in technologie, Software en data;

  • Ervaring met ContentSquare of vergelijkbare DXA software is een pré;

  • Je kan uitstekend communiceren met de klant en gebruikers in het Nederlands en Engels.

Nog geen ervaring met ContentSquare? Dan brengen we jou helemaal up to speed!

Wat we jou bieden

Allereerst bieden we jou natuurlijk een passend salaris van €3.000 - €4.000. Gezien jouw ervaring en skills staan we ook zeker open voor een suggestie. Dus heb je al iets in gedachten? Laat het ons weten.

Maar, genoeg over geld, Incentro biedt namelijk meer. Bij Incentro vinden wij jouw persoonlijke groei belangrijk, daarom investeert Incentro in jou! Je kiest dan ook zelf hoe en wat je wil ontwikkelen, daarbij staat ook ondernemerschap bij ons hoog in het vaandel. Heb je een goed idee? Pak het op en ga ermee aan de slag! Natuurlijk moet er ook ontspannen worden op den duur, we organiseren daarom (corona-proof) borrels, teamuitjes en een onvergetelijke wintersportvakantie! We vinden het normaal om goed voor onszelf te zorgen, daarom staat het Incentro-team voorop. Jouw geluk en groei staat centraal. Check op careers.incentro.com enkele arbeidsvoorwaarden.

Over ons 🧡

Met verandering, maken wij onze klanten sterker. Door het creëren van digitale platforms, verbeteren we de klantervaring voor ‘s werelds grootste merken. Het resultaat? Digitale doorbraken. Een combinatie van (big) data, user-research, digital design en de wil om te veranderen heeft ons hier gebracht. Ben jij klaar voor de volgende stap in jouw carrière? Welkom bij Incentro.

Start jouw carrière 🚀

Heb je vragen over deze vacature? Schroom niet en bel ons even op. We helpen je graag verder.


Apply now!

Data & Analytics