Back to all vacancies

Zendesk business consultant

Business AccelerationZendesk

No translation is available for this vacancy


Dit is jouw kans om onderdeel te worden van iets moois, ons Zendesk team!  ‘Let’s embrace change’.  Snap jij mensen én techniek dan zoeken wij jou! 😀

Over jou

Misschien heb je de eerste stappen al gezet of ben je van plan om je carrière te starten in IT. Je deelt onze passie voor technologie en solution implementatie maar je bent, net zoals wij, niet echt een nerd. We vragen het volgende van je:


  • Een IT-gerelateerde HBO/WO-diploma;
  • 1 tot 2 jaar (relevante) werkervaring;
  • Uitstekende Nederlandse en Engels communicatieve vaardigheden.
  • Sterk ontwikkelde interpersoonlijke vaardigheden
  • Ervaring met Salesforce of Zendesk implementatie is een grote pré

Kennis van - of nieuwsgierigheid naar - de volgende technologieën:


  • Kennis van C#;
  • SOAP;
  • Javascript
  • Rest / JSON

Jouw carrière bij Incentro


Je zet ‘s ochtends je laptop aan, de dag begint met een call met de klant waarbij je samen de requirements van hun Zendesk implementatie bespreekt. De klant heeft hierbij hulp nodig van iemand die vaker met dit bijltje heeft gehakt en leunt dus ook op jou om sturing te bieden. Deze bevindingen verwerk je in een technical design document en stuur je ter validatie op richting de klant.

Een technical design document van een andere klant is reeds gevalideerd en klaar om opgepakt te worden. Je gaat hiermee aan de slag en implementeert de oplossing zoals afgesproken. Hier en daar zullen er onduidelijkheden zijn dus je schakelt meerdere keren op een dag met de klant om de benodigde antwoorden te krijgen.

Aan het einde van de dag staat er nog een meeting gepland met een klant waarvoor eerder een oplossing is opgeleverd. Om dit goed te laten landen heb je deze meeting geïnitieerd om training te geven aan gebruikers van het platform en om eventuele vragen te beantwoorden.

Een zeer diverse dag waarbij je meerdere petten zal dragen. Het doel is duidelijk, de klant helpen om hun ideale Zendesk oplossing te realiseren. Dit doe je in een omgeving waarin vertrouwen centraal staat, jij bent de vakman en neemt de touwtjes in handen.


Wat we jou bieden

Allereerst bieden we jou natuurlijk een passend salaris. Hier horen ook nog andere voorwaarden bij zoals een leaseauto, laptop en winstuitkering. Maar nog veel belangrijker, bij Incentro zijn er legendarische borrels, vette teamuitjes en niet te vergeten, onze mind blowing wintersportvakantie! 👌  We vinden het normaal om goed voor onszelf te zorgen, daarom staat het Incentro-team voorop! Jouw geluk staat centraal. Check hier alles wat Incentro biedt

Over Incentro

Met verandering, maken wij onze klanten sterker. Door klanten helpen optimaal gebruik te maken van digitale oplossingen helpen wij ze hun doelen te behalen. Het resultaat? Digitale doorbraken. Een combinatie van automation, (big) data, marketing, digital design en de wil om te veranderen heeft ons hier gebracht. Ben jij klaar voor een echte uitdaging? Welkom bij Incentro.


Heb je vragen over deze vacature? Voel je vrij om een berichtje, handgeschreven brief of postduif te sturen ✉️ We helpen je graag verder.

Apply now!

Apps, DevOps, Automation & Cloud